Следвайте Гласове в ТелеграмЛипсата на кворум по време на гласуването на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЛипсата на кворум по време на гласуването на
Коментари Харесай

Евелина Славкова: С над 70% нараства недоверието в кабинета

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Липсата на кворум по време на гласуването на вота на съмнение не е артикул на особена логичност, а следващите " некоалиционни " игри, които следим. При ротацията ще бъде още по-интересно. Това съобщи социологът Евелина Славкова от „ Тренд ".

Тя счита, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов към момента е сърдит от протичащото се по време на локалните избори, където от ПП-ДБ гласоподаваха против кметове на ГЕРБ. „ Преди ротацията ще би трябвало тази „ некоалиция " да се разбере за бюджета, за конституционните промени. Този кабинет пристигна с няколко поръчки. Българското общество има доверие в своята Конституция. Има още горещи тематики, които провокират конфликтни обстановки ", счита тя.

Движение за права и свободи към този момент доста мъчно може да бъде пренебрегнато, е мнението й. През септември регистрирахме 22% социална поддръжка за този кабинет, сподели тя и изясни, че свадите смъкват доверието в кабинета. С над 70% нараства недоверието в кабинета, стана ясно от думите й. „ Сглобката ще я има до момента в който се решат някакви външнополитически обстановки, примерно обстановката в Украйна. Когато някои от ПП-ДБ, ГЕРБ намерят съответен излаз, „ сглобката " ще се разпадне ", предвижда тя и добави, че ротацията няма да лесна.

Тя сподели, че никой не е обяснил по какъв начин ще се случи ротацията. „ За да се ротира министър председателят, Николай Денков би трябвало да подаде оставка, дружно с него си отива и целия кабинет ", сподели Славкова пред " Нова нюз ". По думите й на локалните избори е станало ясно, че няма нещо по-различно от ръководещото болшинство.

Инфо: NOVA

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР